miercuri, 14 ianuarie 2009

In oglinda



Se aseaza flori de mucegai pe sufletele noastre. Se intipareste uitarea in minte.
Si apoi prin amintiri desenam cateva usi ca sa evadam ... din noi?

6 comentarii:

haze spunea...

why would you want 2 escape from yourself?

mouldiness will not be kind with your soul,but still...why escaping?

erasing our memories will end up in a numb person.

Vineri spunea...

is english a language that you use to hide or cover something?

nu putem sterge amintirile, nu le putem arunca. Ramane doar puterea de a accepta trecutul . . . si atat.

Tu nu simti nevoia sa te ascunzi de tine uneori? Sa simti ca desi TU esti singura persoana care te poate intelege, nici macar tu nu mai esti capabil sa-ti descurci gandurile?

haze spunea...

english makes me better. i'm not trying 2 hide something,i just like talking in english. i beg your pardon if i disturbed you.

"Se intipareste uitarea in minte." de ce sa uitam ceva ce ne-a hranit atata timp? amintirile nu pot fi uitate,pentru ca de aceea se numesc amintiri. de ce sa se intipareasca uitarea in minte? toate amintirile si toate intamplarile ce ni s-au intamplat ne-au facut sa devenim ceea ce suntem. daca am uita ar insemna sa nu mai fim noi.

de MINE nu ma ascund niciodata. nu imi este frica de MINE. gandurile sunt create de MINE si de aceea voi fi mereu capabil sa le descurc.

Alexandra, de ce te ascunzi? sunt sigur ca sunt persoane care te inteleg si iti descurca gandurile ori de cate ori tu nu ai puterea. numai ca TU nu vrei sa le lasi sa te inteleaga sau sa iti descurce gandurile. intotdeauna va exista macar 1 singura persoana care va reusi asta.

nu incerca sa te mai ascunzi de TINE pentru ca nu de TINE trebuie sa te ascunzi.

Vineri spunea...

"de ce sa uitam ceva ce ne-a hranit atata timp?"

de ce? pentru ca hrana nu mai e compatibila cu "organismul nostru". Pentru ca un gram in plus e suficient sa aduca "intoxicatia cu amintiri". de ce sa te hranesti cu un trecut care e al tau, dar nu-ti mai apartine?

haze spunea...

intotdeauna iti va apartine,indiferent de ce devi in viitor.

ai dreptate cand spui ca hrana nu mai este compatibila,dar eu nu am spus ca e.:)actiunile,trairile,persoanele,momentele care ne hraneau candva,acum sunt doar amintiri. de ce sa uitam ceva ce ne hraneau atunci? nu am spus sa continuam a ne hrani cu ele,pentru ca oamenii evolueaza sau nu,trairile difera,actiunile sunt mult mai complexe. nu putem ramane in acelasi stadiu. crestem cu fiecare secunda si fiecare secunda trecuta devine trecut.

acum ai inteles la ce m-am referit?

Vineri spunea...

Am inteles